Dienoraštis

Snaigės iš kokteilinių šiaudelių

650

Sveiki, šiandien noriu pasidalinti pamokėle kaip pasigaminti snaiges iš kokteilinių šiaudelių. Šią pamoką radau internetę, ją šiek tiek pakeičiau ir pritaikiau mūsų šeimai :) Buvo smagu darbuotis su v..  Daugiau..

Smagus spalvotas gimtadienis

220

Smagus spalvotas gimtadienis   Ko gi reikia, kad vaikų gimtadienis būtų smagus ir išskirtinis? Reikia visai nedaug geros nuotaikos, būrio vaikų ir ... dažų   Priemonės: Guašas Indelis vandens..  Daugiau..

Kalėdinės puokštės gamyba

250

Kalėdinės puokštės gamyba Artėja gražiausios metų šventės Kūčios, Kalėdos, Naujieji metai namai prisipildo šilumos, eglutės ir cinamono kvapo, stebuklo laukimo, gerumo, noro  puošti savo aplinką, k..  Daugiau..

Taupyklės gamyba

980

TAUPYKLĖS GAMYBA Trumpa pamokėlė, kaip pasigaminti taupyklę... iš stiklainio Mums reikės: stiklainio (norimo dydžio ir formos) ir dangtelio karštų klijų aerozolinių dažų suk..  Daugiau..

Paveikslas kieme

20140

PAVEISKLAS KIEME Mums reikės: didelės, tuščios, nusibodusios, erzinančios sienos kieme maišo (pirkau "senukuose" už 3 lt) dviejų storesnių medžio lentučių kelių medvarščių, ka..  Daugiau..

3490

Sveiki. Kadangi vasarėlė jau baigia įpusėti, gal vėl reikėtu susibėgti, linksmai,  kūrybingai, nuotaikingai susirinkti, kalbėti, plepėti, užkandžiauti, darbeliais gerėtis,  patirtimi dalintis. .. Taig..  Daugiau..

680

Te šviečia saulė danguje, Te krenta vyrai mums po kojom, Te žydi tulpės vazoje, Juk šandien kovo 8-oji :)  Daugiau..

1060

sveiki dar viena mūsų kurta knygelė "Vieno vabalėlio istorija" (knygelė šiek tiek senesnė, bet nė kiek neprastesnė). Naudota: popierius ir įvairios piešimo priemonės, mūsų neišsenkanti kūryba ir išmon..  Daugiau..

21110

Sveiki nariu pasidžiaugti mūsų su dukryte bendru darbeliu -  eiliuota pasaka "Boružėlių mokykla" kurią ruošėme konkursui "Klausyk vaikeli ką kalba knygelės" Ši knygelė pagaminta ant storesnio spalvot..  Daugiau..

650

Sveiki mieli draugai, vakar pirmą kartą bandžiau dirbti su vilna. Tiesa pasakius iš pradžių galvojau, kad pirmas blynas tikrai bus prisvilęs, bet šalikėlis gavosi visai neblogas, šokinėjau visą vakarą..  Daugiau..

700

tiesiog rankos nekyla prisiliesti prie teptuko, per daug streso, lėkimo, planų, triukšmo.... ak, kad taip į viską numoti ranka ir atsikvėpti - noriu atostogų  Daugiau..

210

kai ateina ikvėpimas viską meti į šali ir kuri... štai ir prieš keliais dienas grįžusi iš darbo nusprendžiau šiek tiek atsikvėpti, užsiplikiau puodelį kavos nulėkiau į kiemą ant suoliuko pasėdėti, gal..  Daugiau..